Дежприкордонслужба отримала від США 35 броньованих джипів Volkswagen Amarok та Toyota Land Cruiser

Прикордонники отримали від США 35 броньованих Volkswagen Amarok та Toyota Land Cruiser

Наприкінці 2014 року, 20 грудня, в Окремій комендатурі охорони і забезпечення Дежприкордонслужби, що знаходиться в м. Бортничі, відбулася передача транспортних засобів та обладнання для посилення прикордонних підрозділів.

Захід пройшов за участі Першого заступника Голови ДПСУ генерал-майора Василя Серватюка та начальника відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофера Сміта.

У рамках проекту міжнародно-технічної допомоги наданої Урядом США прикордонному відомству було передано 35 броньованих позашляховиків марки «Фольксваген Амарок» та «Тойота Ланд Круізер 200», а також отримано 2300 комплектів захисного обмундирування.

Загалом в рамках проекту «Посилення оперативно-службових спроможностей Державної прикордонної служби України у сфері виконання службової діяльності» протягом 2015 року планується додатково передати прикордонникам автомобільну техніку, тепловізійні прилади, переносні та стаціонарні радіостанції та засоби індивідуального захисту вартістю майже 10 мільйонів доларів.

Дежприкордонслужба отримала від США 35 броньованих джипів Volkswagen Amarok та Toyota Land Cruiser