У Нацгвардії створять бригаду спеціального призначення

У Національній гвардії створять бригаду спеціального призначення

22 липня на брифінгу з нагоди вручення нагород бійцям НГУ і передачі нової техніки Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про створення бригади спецназу Національної гвардії імені Героїв Небесної сотні.

На сьогодні робота з формування спеціальної бригади вже розпочата. Це перший крок до зміни не лише структури Національної гвардії і спецназу МВС, але і якісних підходів.
«Новостворювана бригада розташовуватиметься у Гостомелі і буде складатися винятково з найкращих спеціалістів Національної гвардії й усіх тих, хто відгукнеться на цей професійний заклик. Це буде велика, повністю оснащена бригада, яка готова до антитерористичних дій у будь-якій точці країни – як проти агресора, так і проти внутрішніх диверсійно-підривних груп», – зазначив Арсен Аваков.
Користуючись моментом, Міністр запросив усіх бажаючих професіоналів поповнити ряди нового формування. Він додав, що завдяки відповідним рішенням Президента, Уряду, Ради національної безпеки і оборони України прийнято рішення про підвищення зарплат для бійців підрозділів спеціального призначення МВС України та Нацгвардії. Гідну зарплату отримають як висококваліфіковані офіцери, так і рядовий склад.


Використані джерела: Офіційний веб-сайт Національної гвардії