«АвтоКрАЗ» розробив новий причіп КрАЗ-А191Н2

АвтоКрАЗ розробив новий причіп КрАЗ-А191Н2

Згідно з планом ДКР і НДР на 2015 рік, ПАТ «АвтоКрАЗ» розроблений і виготовлений новий вид продукції – причіп-шасі КрАЗ-А191Н2, призначений для транспортування спеціального обладнання по всіх видах доріг і бездоріжжю.

Новий причіп більш потужний, ніж його попередники: він здатний перевозити вантажі масою до 15 тонн, має двоскатну ошиновку коліс, у комплекті передбачено запасне колесо. Передня підвіска причепа залежна, на подовжніх напівеліптичних ресорах. Задня – аналогічна, але з додатковими ресорами.

Краз Фото: autokraz.com.ua

Робоча гальмівна система має колісні гальмівні механізми барабанного типу з внутрішніми колодками, а також пневматичний двопровідний привід. Гальмівна система має гальмівні механізми коліс з приводом від гальмівних камер з пружинними енергоакумуляторами. Поворотний пристрій безшквореневий, з нижнім і верхнім кільцями, які з'єднані кульками, дишло зварне трикутної форми, зі сцепною петлею.

Краз Фото: autokraz.com.ua

Створенням причепа КрАЗ-А191Н2 Кременчуцький автозавод розширив гамму причепів, які вже випускаються: КрАЗ-181В2 А- (бортовий причіп), КрАЗ-А-181К2 (причіп-шасі), КрАЗ-А-181М2 (для перевезення сортиментів).

Краз Фото: autokraz.com.ua


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ПАТ «АвтоКрАЗ»