Екскаватори-планувальники UDS-114 на базі КрАЗ

Ukrainian Military Pages фото: autokraz.com.ua

«АвтоКрАЗ» у партнерстві з Торговим Домом «Будшляхмаш» (м Бровари Київської області) виготовив спеціальний автомобіль з екскаваторним обладнанням. Спеціальний виріб має у своєму складі базу - повнопривідне всюдихідне шасі КрАЗ-6322 (6х6) вантажопідйомністю 20,6 т., та спеціальну надбудову - екскаватор-планувальник UDS-114 (Словаччина). Шасі виконано стандартній комплектації, обладнано двоскатним ошинуванням коліс і передпусковим підігрівачем палива «Вебасто».

Екскаватор-планувальник КрАЗ-6322 UDS-114 - гідравлічна універсальна обробна машина, призначена для виконання всіх видів землерийних робіт при ремонті водопроводів на трасах, нафтопроводів і газопроводів, а також для спеціального планування відкосів вздовж автомобільних трас та інших завдань.

База спецтехніки - шасі автомобіля КрАЗ-6322, вибрано замовником не випадково: протягом багатьох років цей всюдихід користується стійким попитом в українських і закордонних машзаводів. Така популярність обумовлена високими тактико-технічними властивостями цього автомобіля і особливою міцністю його конструкції.


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ПАТ «АвтоКрАЗ»