Батальйонні навчання 25 повітрянодесантної бригади (фоторепортаж)

Ukrainian Military Pages

На Дніпропетровщині тривають батальйонні тактичні навчання військовослужбовців 25 окремої повітрянодесантної бригади Високомобільних десантних військ.

За елементами виконання практичних завдань спостерігає Командувач ВДВ генерал-майор Михайло Забродський.

Ukrainian Military Pages

В ході навчання особовий склад здійснив висування у визначений район та розпочав проведення рейдових дії у тилу умовного противника, мета яких - дезорганізація системи управління, знищення артилерійських підрозділів для забезпечення проведення контрнаступу основних сил.

Розпочався бойовий захід із висування воїнів-десантників до водної перешкоди та захоплення мосту, для форсування та захоплення якого висувається передовий загін, здійснюється без парашутне десантування за допомогою "Адаптер-М1" на міст через річку.

«Крилаті піхотинці» захоплюють об’єкт, забезпечивши прохід передового загону на ділянку форсування водної перешкоди. З проходом через міст, передовий загін здійснює форсування річки та захоплює плацдарм на протилежному березі, головні сили рейдового загону здійснюють форсування водної перешкоди. Провівши дорозвідку маршрутів висування, розташування противника в смузі ведення рейдових дій десантники здійснили висування та розгортання в бойовий порядок. В ході виконання бойових стрільб знищенні різноманітні цілі умовного противника.

Ukrainian Military PagesUkrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Наступним етапом навчань було відпрацювання штурмових дій авіації в інтересах повітряного десанту. Нанесення реактивною артилерією вогневого ураження по виявленому противнику в районі площадки приземлення. Одночасно один з підрозділів повітряно-десантного батальйону здійснив десантування бойової техніки та особового складу на літаках Іл-76 та Ан-26.

По приземленню повітряний десант відпрацював збір на площадці приземлення, здійснення пошуку та захоплення умовного об’єкту противника чим забезпечив прикриття флангів для виконання дій рейдового загону.

В той же час сили рейдового загону здійснили виявлення батареї реактивної системи залпового вогню з підрозділами охорони умовного противника та за підтримки засобів ураження старшого начальника її знищили.

Після виконання поставлених завдань батальйонна тактична група здійснила марш в район відновлення боєздатності та зосередилися у визначеному районі.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages



Використані джерела:
Офіційна сторінка на facebook.com: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine