Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ

Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ

На заводі імені Малишева було проведено оглядову екскурсію для учнів Військового коледжу сержантського складу Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба.

Курсанти безпосередньо ознайомилися з процесом створення танків «Оплот» і модернізованих Т-64Б - «Булат». У складально-зварювальному цехові побачили, як створюється башта танка, на власні очі розглянули всі тонкощі технологічного процесу. Потім відвідали складальний цех. У ході екскурсії курсанти змогли не тільки простежити далі процес складання танка, а й оцінити стан важкої бронетехніки, яка прибула із зони АТО. І зрозуміти масштабність робіт з її відновлення.

Читати також: Танки «Оплот» наступного року надійдуть у ЗСУ – генерал Мельник

Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ Як збирають «Оплоти»: фоторепортаж з ЗіМ Фото: www.malyshevplant.com



Використані джерела:
Веб-сайт ДП "Завод імені Малишева"