Укроборонпром передав військовим перші десять бронемашин «Дозор-Б»

Дозор-Б

Десять бронемашин «Дозор-Б» успішно прийняті харківським та львівським військовими представництвами, – заявив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов в ході прес-конференції за підсумками 2-річної діяльності менеджменту Укроборонпрому.

Подія відбулась на Державному підприємстві «Харківське конструкторське бюро машинобудування ім. О.О. Морозова».
«Ми врахували всі вимоги замовника – машини добре пройшли прийомо-здавальні випробування та прийняті представництвами МОУ», – заявив Генеральний директор Укроборонпрому Роман Романов.
Військові зазначили, що бойові машини пройшли військову прийомку та готові до подальшої експлуатації без жодних обмежень

Зараз потужності «Укроборонпрому» дозволять виготовляти понад 100 бронемашин «Дозор-Б» на рік. Також триває робота з їх адаптації до стандартів НАТО.

Концерном ведуться роботи з подальшого покращення тактико-технічних характеристик машини та надання їй можливості подолання водних перешкод вплав, оснащення новітніми комплексами озброєння.


Перша партія з десяті бронемашин «Дозор-Б» передана 95 окремій аеромобільній бригаді Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

Дозор-Б Дозор-Б Дозор-Б Фото: Укроборонпром


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»