Уряд передав ЦКБ «Ритм» в управління Укроборонпрому

Ритм

Уряд прийняв розпорядження про передачу державному концерну «Укроборонпром» повноважень з управління корпоративними правами держави щодо публічного акціонерного товариства «Центральне конструкторське бюро «Ритм».

В управління концерну передається пакет акцій у розмірі 25,002 відсотка, що належить державі у статутному капіталі товариства. Це дозволить здійснити заходи щодо активнішого залучення товариства до кооперації з підприємствами-учасниками концерну.

Розпорядженням від 31 серпня 2016 року № 623-р, також визнано таким, що втратило чинність розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2013 р. № 399 "Питання приватизації відкритого акціонерного товариства «Центральне конструкторське бюро Ритм»"

Як повідомляються, рішення Уряду прийнято для покращення роботи публічного акціонерного товариства «Центральне конструкторське бюро Ритм», розширення ринків збуту продукції спеціального призначення.

Товариство є єдиним в Україні підприємством, яке спеціалізується у сфері наукових досліджень та виробництві напівпровідникових фотоприймальних пристроїв для використання в головках самонаведення керованої зброї, лазерних далекомірах, системах теплобачення.



Використані джерела:
Розпорядження КМУ від 31.08.2016 № 623-р "Деякі питання передачі Державному концерну «Укроборонпром» повноважень з управління корпоративними правами держави щодо публічного акціонерного товариства «Центральне конструкторське бюро Ритм»".