Washington Post: Вдивіться уважно в їхні обличчя

Washington Post: Look closely into their faces

Washington Post

Недільний номер The Washington Post вийшов з фотографіями 63 українських героїв, які відстоюють Незалежність України і стоять на захисті свободи і демократії.

«Вдивіться уважно в їхні обличчя» – лунає заклик зі шпальт одного з найавторитетніших американських видань.

Washington Post Sunday issue praises Ukrainian heroes, who defend Ukraine's independence and stand at the forefront of the fight for freedom and democracy. Look closely into their faces...

Washington Post www.herofaces.org

«5 грудня 1994 року, Росія, Сполучені Штати Америки та Велика Британія підписали Будапештський меморандум про надання Україні гарантій безпеки від загроз або застосування сили проти її територіальної цілісності і політичної незалежності в обмін на відмову від ядерної зброї.

У лютому 2014 року Росія окупувала український Крим. У квітні 2014 р. російські війська вторглися у східну Україну. В результаті агресії Путіна загинули більше 10 000 українців, більше 2,5 мільйонів осіб втратили свої домівки.

Сьогодні єдиними і безумовними гарантіями безпеки і територіальної цілісності України є українські герої – воїни, волонтери, медики, капелани та журналісти - які захищають український народ, його гідність і цінності від нещадного ворога. Подивіться уважно на їхні обличчя. Ці українські борці за свободу відзначені нагородами й орденами за їхню копітку роботу і зразкову відвагу у захисті Батьківщини»



Використані джерела:
facebook.com/ukr.embassy.usa