Начальник Генштабу вітає з Днем захисника України

Ukrainian Military Pages Фото © Дмитро Муравський

Відзначення Дня захисника України на свято Покрови Пресвятої Богородиці — це гідне визнання героїчної слави українців усіх поколінь і епох та всенародне вшанування подвигу сучасних оборонців рідної землі.

Сьогодні військовослужбовці Збройних Сил України своїм героїзмом, високою відповідальністю, рішучістю і незламним бойовим духом довели всьому світові, що українці — це непереможна нація, яка здатна зі зброєю в руках захищати свою свободу та незалежність.

Щиро вдячний кожному військовослужбовцю за самовіддане служіння Українському народові, сумлінне і бездоганне виконання службового обов’язку під час захисту суверенітету і територіальної цілісності держави.

Світла пам’ять та слава тим, хто віддав своє життя за незалежність країни, мир та спокій на рідній землі. Їх подвиг та незламність духу вічно житиме в наших серцях.

Переконаний, що доблесть та відвага кожного із вас стане правдивим документом епохи боротьби за свободу та незалежність України, вагомим здобутком утвердження єдності українського суспільства, національної гідності та самоповаги.

Нехай День захисника України та свята Покрова додасть усім нам наснаги, стійкості та незламної віри у перемогу!

У цей святковий день бажаю всім вам та вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, сімейного щастя та нових звершень у ратній справі служіння державі та Українському народові!

Слава Україні!


Генерал армії України Віктор Муженко,
начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України