204-у Севастопольську бригаду тактичної авіації можуть розмістити у Луцьку

МіГ-29 204 бригади тактичної авіації МіГ-29УБ 2014 брта під час льотного збору на базі військового аеродрому 114 бригади тактичної авіації в Івано-Франківську, фото © Sergey Smolentsev

У Луцьку можуть розмістити військову частину Повітряних Сил. Про це йшлося 28 листопада під час оперативної наради у Волинській обласній державній адміністрації.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів, що минулого тижня мав робочу зустріч із делегацією Міністерства оборони, на зустрічі також були присутні представники 204 бригади тактичної авіації.

Розглядалися питання щодо перебазування на луцький аеродром однієї з військових частин. Основне питання - освоєння потужностей 51-го та 54-го військових містечок, на базі яких можна створити цілий житловий мікрорайон.

204-а Севастопольська бригада тактичної авіації ім. О.Покришкіна повітряного командування «Південь» Повітряних Сил ЗС України, до російської окупації Автономної Республіки Крим, дислокувалася на аеродромі «Бельбек» поблизу Севастополя. Після виведення з території АР Крим, тимчасово базується у Миколаєві (аеродром «Кульбакине»).



Використані джерела:
Волинський інформаційний портал