«Авіалінії Антонова» в Об’єднаному Королівстві представлятиме Dreamlifts Ltd

Ан-124-100 Руслан фото © Sergey Voytovich

ДП «Антонов» повідомляє, що спільна компанія «Ruslan International», створена в 2006 році разом з авіакомпанією «Волга−Днєпр» з метою просування послуг з перевезень літаками Ан−124−100, припинить свою діяльність 31 грудня 2016 року.

ДП «Антонов» також висловлює подяку авіакомпанії «Волга−Днепр» за тривалу взаємодію на світовому ринку авіаційних перевезень великогабаритних та надважких вантажів.

Відтепер представляти «Авіалінії Антонова» в Об’єднаному Королівстві буде команда Dreamlifts Ltd, що складається з групи авторитетних фахівців, яка надаватиме послуги в галузі перевезень великогабаритних та надважких вантажів. ДП «Антонов» і надалі буде дотримуватися традицій плідної взаємодії з замовниками, яка розвивалася протягом 10 років в світовій логістичній системі на основі максимально персоніфікованого підходу до побажань кожного клієнта.

Президент держпідприєиства Олександр Коцюба зазначив: «Діяльність «Авіаліній Антонова» підтримується можливостями ДП «Антонов» в розробці та наданні рішень для реалізації найбільш складних логістичних проектів. Як розробник Ан−124−100 та утримувач сертифіката типу на цей літак, «Антонов» забезпечить експлуатацію неперевершених «Русланів» на світовому ринку авіаперевезень протягом ще багатьох років. Ми будемо працювати з досвідченою та енергійною командою в Об’єднаному Королівстві та бачимо великі перспективи у взаємодії з нашими замовниками».

На теперішній час в повітряному парку «Авіаліній Антонова» − сім літаків Ан−124, включаючи Ан−124−100М−150 з підвищеною вантажопідйомністю до 150 т. Підприємство також експлуатує унікальний літак Ан−225 «Мрія» вантажопідйомністю 250 т та найбільший в світі турбогвинтовий транспортник Ан−22 «Антей».



Використані джерела:
Веб-сайт ДП «Антонов»