Новостворений підрозділ аеророзвідки отримає все необхідне фінансування – Степан Полторак

аеророзвідка

Підрозділ аеророзвідки отримає фінансування, необхідне для повноцінного функціонування. На цьому сьогодні наголосив Міністр оборони Степан Полторак під час візиту до частини.

Він поспілкувався з бійцями та волонтерами нещодавно створеного підрозділу. Військовослужбовці новоствореної військової частини ведуть спостереження за силами противника за допомогою сучасних технологій.

Українська армія фактично є четвертою у світі, що має подібний ресурс. Також подібні підрозділи існують в армії США, Великої Британії та Ізраїлю.

Міністр оборони України був приємно вражений побаченим та почутим. Під час спілкування з військовослужбовцями та волонтерами були обговорені нагальні проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення. Генерал армії України Степан Полторак наголосив, що наступного року новий підрозділ отримає фінансування на закупівлю обладнання та усього, що необхідно для повноцінного функціонування військової частини.

аеророзвідка аеророзвідка
аеророзвідка аеророзвідка
аеророзвідка аеророзвідка
фото: www.mil.gov.ua

— Успіхи, яких вам уже вдалося досягти, вражають, — сказав Міністр оборони. — Зі свого боку я всіляко готовий сприяти справі, якою ви займаєтеся. Ви працюєте задля надважливої цілі, а я, в свою чергу, готовий попрацювати на вас!

Генерал армії України Степан Полторак нагородив військовослужбовців відомчими нагородами. Зокрема, боєць, який за допомогою БПЛА знешкодив не одну ворожу ціль, отримав нагородну зброю від Міністра оборони.

— Для результативної роботи підрозділу головне — мотивація, якої у вашому підрозділі предостатньо, — зазначив Міністр оборони. — Ви вже багато зробили, ризикуючи власними життями, і, я переконаний, попереду у вас ще вагоміші здобутки, які допоможуть нашому війську в боротьбі з агресором.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua