На Одещині триває облаштування місць постійної дислокації військових частин ВМС

На Одещині триває облаштування місць постійної дислокації берегових частин ВМС фото © www.mil.gov.ua

У Військово-Морських Силах Збройних Сил України триває робота з облаштування місць постійної дислокації підрозділів, особовий склад яких виконує завдання в районі проведення антитерористичної операції.

Так, на Одещині проводяться ремонтно-відновлювальні роботи у військових містечках підрозділів морських піхотинців і берегових артилеристів. Зокрема, у морпіхів для особового складу зводиться казарма модульного типу, що розрахована на близько 300 ліжко-місць.

Якщо станом на листопад був готовим котлован під будівництво, у січні тут тривали роботи зі спорудження каркасу, то на сьогодні будівля вже зведена, в основному проводяться внутрішньооздоблювальні роботи.

При будівництві казарми, експлуатація якої розрахована на 60 років, застосовується енергозберігаюча технологія, що у подальшому дасть змогу суттєво заощадити витрати на утримання споруди. Крім того, тут ремонтується будівля штабу військової частини, а у військовому містечку артилеристів відновлюються житлові, адміністративні будівлі та споруди технічного призначення.

ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС ППД частин ВМС
фото © www.mil.gov.ua

Командувач ВМС ЗС України віце-адмірал Ігор Воронченко, перебуваючи у віддалених військових частинах, перевірив хід виконання та якість ремонтно-відновлювальних робіт. Керівник виду Збройних Сил України висловив впевненість у тому, що до повернення особового складу із зони проведення АТО в пункти постійної дислокації ці та інші ремонтно-відновлювальні роботи будуть успішно завершені.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua