Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 (фото)

Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 фото: www.mil.gov.ua

В 40-й бригаді тактичної авіації Повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України відбулися командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39.

За словами командира бригади тактичної авіації полковника Володимира Кравченка основною метою польотів є відпрацювання єдиної методики відновлення та підтримки навичок льотного складу на повітряні бої в хмарах вдень та вночі.

До виконання польотів, які пройшли під керівництвом командира військової частини, залучався льотний склад частини та льотчики-інструктори від управління Повітряного командування «Центр».

Основними завданнями даних польотів стало підтримання досягнутого рівня натренованості, підготовка льотного складу в техніці пілотування, навігації, бойовому застосуванні, відновлення втрачених навичок по метеоумовам, а також перевірка по видах льотної підготовки.

Підбиваючи попередні підсумки, командир бригади, подякував інженерно-технічному та особовому складу підрозділів забезпечення за злагоджену роботу й ретельну та досконалу підготовку авіаційної техніки, засобів наземного забезпечення польотів та аеродрому.

— Льотний склад виконав всі поставлені завдання льотної зміни на «відмінно», — зазначив командир бригади.

Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 Командирські польоти на винищувачах МіГ-29 та літаках Л-39 фото: www.mil.gov.ua



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua