Квартал-95 завітав з розважальною програмою до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади

Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади

Колектив творчого об'єднання «Студія Квартал-95» завітав з розважальною програмою до 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

У 95 бригаді відбувся розважальний концерт представників «Студія Квартал-95», за участю Володимира Зеленського, Юрія Корявченкова, Олександра Шкалова, Сергія Казаніна, Олени Кравець, Михайла Фаталова та Євгена Кошового.

Організатор зустрічі Юрій Тира зазначив:

«Ми вже давно дружимо з керівництвом та військовослужбовцями 95 бригади. Неодноразово відвідували їх в зоні ведення бойових дій. Спасибі хлопцям за те, що вони роблять. У нас немає вибору, коли в країні йде війна, ми вважаєм для себе обов’язком їздити до військовослужбовців. Зараз шукаємо можливості в рамках гастролювання країною відвідати й інші військові частини. Чим можемо, тим і підтримуємо бойовий дух наших захисників».

Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади

Концертно-розважальну програму відвідали командувач Високомобільних десантних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Забродський Михайло, воїни бригади з дружинами та дітьми, а також батьки та дружини військовослужбовців, які загинули в ході ведення бойових дій в зоні проведення Антитерористичної операції.

Досить у теплій обстановці у вигляді розважального діалогу між глядачами та артистами відбулася зустріч в приміщенні клубу військової частини. Свою вдячність артистам за щирі посмішки та гарний настрій глядачі висловили квітами та щирими аплодисментами. Представники командування військової частини подякували організатору й артистам «Студії Квартал-95» за візит до бригади та на згадку вручили почесні грамоти та прапор з емблемою бригади.

Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади Ukrainian Military Pages- Квартал-95 з розважальною програмою завітав до десантників 95-ї десантно-штурмової бригади



Використані джерела:
Інформація та фото надані Прес-службою 95 одшбр