Луцький ремонтний завод «Мотор» збільшив експортні надходження у 2016 році на 74%

Луцький ремонтний завод «Мотор» фото: ukroboronprom.com.ua

Як свідчать результати фінансової звітності, ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор», збільшило експортні надходження у 2016 році на 74%. Підприємство входить до ДК «Укроборонпром», та є частиною авіаційного кластеру концерну.

У 2016 році показник експортних надходжень ЛРЗ «Мотор» склав 579,2 млн грн, тоді як у 2015 році – 333,3 млн грн. У рамках авіакластеру «Мотор» успішно виконує програму імпортозаміщення російських комплектуючих та розширює коло іноземних партнерів. У 2016 році підприємство уклало нові контракти із 8 країнами.

ЛРЗ «Мотор» є одним з лідерів літакобудівного кластеру. Компанія успішно впроваджує науково-технічні розробки у процес ремонту авіаційних двигунів.

Нагадаємо, що у квітні 2015 року Кабінет міністрів України передав ДП «Антонов» до складу ДК «Укроборонпром», а влітку 2016 року концерн створив на базі підприємства авіаційний кластер. Цей кластер, у якому консолідовані всі авіабудівні потужності країни, став першим прикладом реформування оборонної промисловості країни в рамках затвердженої стратегії Концерну.

Раніше, Ukrainian Military Pages, також повідомляли про збільшення річного доходу ДП «Завод 410 ЦА» та Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»