У Миколаєві під час ремонту зайнявся корабель ВМС України U700 «Нетішин» (відео)

У Миколаєві під час ремонту зайнявся корабель ВМС України U700 Нетішин (відео)

У Миколаєві на Чорноморському суднобудівному заводі (належить до Smart Maritime Group) зайнялося морське водолазне судно U700 «Нетішин» Військово-Морських Сил України.

Повідомляється, що морське водолазне судно загорілося при виконанні вогневих робіт, у ході яких працівники міняли метал з використанням відкритого вогню. За даними джерела з числа працівників суднобудівного заводу, пожежу гасять 5 екіпажів рятувальників.

Офіційний сайт Міністерства оборони України о 12:21 24.05.17 повідомив:

Сьогодні, 24 травня, о 09.20 на водолазному судні «Нетішин» під час проведення ремонтних робіт на одному із суднобудівельних підприємств Миколаївщини виникла позаштатна ситуація. Спільними діями особового складу і пожежних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій загоряння в найкоротші терміни було ліквідовано.

Особовий склад не постраждав. Розмір нанесених збитків встановлюється. Командуванням Військово-Морських Сил Збройних Сил України по даному факту призначено службове розслідування.

Нагадаємо, що ЧСЗ отримав контракт вартістю близько 6 мільйонів гривень, який передбачає доковий ремонт судна, заміну металу обшивки зовнішнього корпусу, ремонт гвинто-рульового комплексу, донно-бортової арматури, очищення, фарбування і ряд інших робіт, які неможливо виконати на плаву.



Використані джерела:
НикВести