Змагання з косфіту в 95-й десантній бригаді (фото)

Ukrainian Military Pages

У 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді Високомобільних десантних військ ЗС України спільно з Федерацією функціонального багатоборства України були проведені змагання з кросфіту на визначення найсильнішого та найвитривалішого десантника.

«Змагання побудовані в три етапи із виконання комплексно-силових вправ, де потрібно було за мінімальну кількість часу показати максимальний результат. Федерацією заплановано провести такі змагання серед усіх частин Високомобільних десантних військ, а напередодні дня ВДВ зійдуться усі найбільш фізично підготовлені бійці частин, які будуть змагатися за звання «Чемпіон ВДВ з кросфіту». Даний вид спорту, досить важливий для військових, оскільки він немає конкретної спеціалізації і тому максимально застосовується для виконання поставленої бойової задачі. Крос-фіт збільшує потенціал загальної фізичної підготовки людини, а для десантників є базою для виконання досить складних бойових завдань, де потрібна сила, витривалість та міць» - зазначив президент федерації функціонального багатоборства України Антон Маляренко.

Позмагатися за високе спортивне звання та показати свої можливості виявили бажання 24 військовослужбовці.

«Відбір кандидатів до змагань проводився у кожному з підрозділів бригади. Військовослужбовці вже протягом півроку щовівторка та четверга на ранковій фізичній зарядці змаються виконанням комплексно-силових вправ з кросфіту. Ще півроку тому бійці жалілися, що це досить важко. Проте за цей час вже є певні досягнення у окремих військовослужбовців, які сьогодні приймають участь у змаганнях і, я сподіваюсь, здобудуть перемогу та продемонструють свою силу та міць. Кросфіт є найкращим видом спорту для бійців, адже за досить короткий час це дає змогу нагнати фізичну форму», - повідомив начальник фізичної підготовки та спорту бригади Ігор Рибак.

Ukrainian Military Pages

Протягом кількох годин бійці 95-ї бригади змагалися за титул найсильнішого військовослужбовця. Призові місця розподілилися наступним чином: «бронзу» здобув Сергій Медяник, друге місце – В’ячеслав Горобець та абсолютним та найсильнішим військовослужбовцем бригади став Олександр Божок.

Ukrainian Military Pages

Від федерації функціонального багатоборства кожному з переможців подарували спортивний інвентар, грамоту, медаль та грошову винагороду у розмірі 1500 гривень за перше місце, 1000 гривень за друге місце та 500 гривень за третє місце.

Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді Кросфіт у 95 бригаді

Використані джерела:
Інформація та фото надані Прес-службою 95 одшбр