Новий ніж SKIF «Незалежність України» від ТМ Skif

Ukrainian Military Pages

Торгова марка Skif-Knives пропонує Вашій увазі новинку – ніж Skif «Незалежність України».

SKIF «Незалежність України» – ніж з фіксованим лезом зі сталі D2. Руків'я – армований поліамід чорного кольору. Покриття клинка- black stonewashe. Ніж комплектується ножнами чорного кольору з можливістю кріплення на систему MOLLE.

Ukrainian Military Pages Фото: facebook.com/SKIFknives

Загальна довжина ножа 297 мм, клинка - 164 мм при товщині 4 мм. Важить ніж 264 грами. На клинку та п'яті руків'я виконано гравіювання малого Герба України.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Фото: facebook.com/SKIFknives

Придбати ніж SKIF «Незалежність України» можна у мережі магазинів «Ібіс» за ціною 3600 грн.

Ukrainian Military Pages Фото: ibis.net.ua

ТМ «СКІФ» (Skif-Knives) з'явилася в 2012 році. Спираючись на багаторічний досвід продажів і з огляду на постійний ріст попиту українського покупця на практичні, надійні, і той же час доступні ножі – фахівцями компанії «Ібіс» було прийнято рішення про запуск нової лінії ножів, що відповідають всім цим вимогам.

При створенні асортименту ножів «СКІФ», як для суворих умов експлуатації, так і для повсякденного носіння, були детально вивчені потреби і побажання кінцевих користувачів, враховані сучасні тенденції дизайну ножів, а також застосовані новітні технології виробництва.

Нагадаємо, що Сили спеціальних операцій ЗС України у 2016 році закупили майже 4,5 тис. ножів SKIF «Хижак» на суму 9,6 млн грн. До кожного ножа у комплекті йшли ножни з защіпкою типа MOLLE, пристосування для заточування ножа поєднане з огнивом та паспорт.



довідник озброєння і військової техніки