Приймально-здавальні випробування ЗСУ-23-4 «Шилка» перед передачею ЗС України (відео)

Ukrainian Military Pages

ДП «Балаклійський ремонтний завод», що входить до складу «Укроборонпром», виконує роботи з ремонту, модернізації та відновлення зенітно-ракетних комплексів для Збройних Сил України.

На спеціальному полігоні у Харківський області у присутності представників Збройних Сил України пройшли приймально-здавальні випробування зенітної самохідної установки ЗСУ-23-4 «Шилка».

Читати також: В Україні модернізують зенітні самохідні установки ЗСУ-23-4 «Шилка» до рівня польського ЗГРК «Biała»

Під час тестування відремонтованої машини була повністю перевірена робота всіх систем, включаючи ведення вогню із 23-мм зчетвереної автоматичної гармати, загальна скорострільність якої складає 3400 пострілів за хвилину.

Балаклійський ремонтний завод з 2014 року відремонтував біля сотні одиниць військової техніки та озброєння, повністю та вчасно виконавши державне оборонне замовлення, забезпечивши українських бійців зенітно-ракетними комплексами.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Якщо у 2014 році обсяг виробленої продукції становив 14 537,3 тис. грн., то в 2015 він збільшився до 43 756,3 тис. грн, а у 2016 році становив 52 698,0 тис. грн. Тобто, за три роки підприємство збільшило обсяг виробленої продукції у 3,7 раз. Завдяки чому середня зарплата на підприємстві за цей період зросла у двічі та зараз становить біля 6,5 тисяч гривень.

На підприємстві впроваджена та функціонує система управління якістю підприємства, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2009 і забезпечує виготовлення якісної продукції.

Нагадаємо, що Київський бронетанковий завод, нещодавно провів успішні приймально-здаточні випробування нової партії БТР-3ДА, які були виготовлені у рамках державного оборонного замовлення, та передав їх до Національної гвардії України. У березні заводом була також передана партія бронетранспортерів для Збройних Сил України.




Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»