У 2017 році Держприкордонслужба придбала 62 патрульні автомобілі та 5 одиниць бронетехніки

Ukrainian Military Pages

Днями на базі Мукачівського прикордонного загону підвели підсумки роботи Державної прикордонної служби України (ДПСУ) за 10 місяців 2017 року та розглянули перспективи розвитку інженерно-технічного забезпечення охорони державного кордону.

Заступник директора департаменту – начальник управління озброєння та техніки генерал-майор Сергій Букоємський, зауважив, що в умовах сьогодення особлива увага зосереджується на всебічному облаштуванні підрозділів, які виконують завдання у смузі безпеки в районах проведення антитерористичної операції та на адміністративній межі з тимчасово-окупованою територією АР Крим.

Загалом, від початку поточного року, по всій ділянці кордону було додатково обладнано понад 50 нових інженерних споруд, встановлено майже 60 кілометрів інженерних загороджень, тривають роботи з вдосконалення фортифікаційного облаштування місць несення служби. Для забезпечення потреб підрозділів та органів охорони кордону було придбано 62 одиниці патрульних автомобілів, 5 одиниць бронетанкової техніки та 4 автобуси.

Нагадаємо, що раніше Держприкордонслужба повідомила про завершення облаштування «Стіни» (проект «Європейський вал») на кордоні із Російською Федерацією в Харківській області.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Державної прикордонної служби України dpsu.gov.ua