На Львівщині вперше в історії ЗС України визначили кращий підрозділ аерозольного маскування

Ukrainian Military Pages

Сьогодні, 9 листопада, на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ відбувся конкурс на звання кращого взводу аерозольного маскування.

У заході взяли участь чотири команди, які представляли 91-й та 12-й полки оперативного забезпечення, 704-й полк РХБ захисту й Центр оперативного (бойового) забезпечення Військово-Морських Сил ЗС України.

Для визначення переможця військовослужбовці вправлялися у кількох дисциплінах, які включали як загальновійськову, так і професійну складові. Зокрема, учасники конкурсу повинні були виконати нормативи з фізичної та вогневої підготовки, продемонструвати свої навички з тактичної медицини, а також вкластись у встановлені часові показники із застосування штатних засобів індивідуального РХБ захисту та засобів аерозольного маскування.

За результатами конкурсу, кращим визнано підрозділ аерозольного маскування 91-го полку оперативного забезпечення, який, окрім почесного звання, отримав призовий сертифікат на 15 тисяч гривень.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua