Fightlite Raider – гібрид пістолета і карабіна під патрон .300 BLK

Ukrainian Military Pages Fightlite Raider – гібрид пістолета і карабіна під патрон .300 BLK

Компанія Fightlite випустила незвичайний пістолет під патрон 5,56х45 мм НАТО/.300 BLK, який отримав назву Raider. Позиціонується він як щось середнє між пістолетом і карабіном.

На стволі є нарізи під глушник, у верхній частині AR-подібної ствольної коробки – планка для аксесуарів. Замість пістолетної рукоятки встановлена рукоятка Raptor, як у Mossberg 590 Shockwave або Remington 870 TAC-14.

Поки не випробуєш на практиці, важко сказати, як таку зброю краще використовувати. Для близьких дистанцій вага у Raider цілком нормальна, але прицілюватися за допомогою коліматорного прицілу без приклада буде проблематично, бо тримати зброю доведеться обома руками.

Ukrainian Military Pages

Якщо встановити на планку для аксесуарів ЛЦУ, то з нього можна буде досить точно стріляти «від стегна» на близьких дистанціях. А якщо використовувати ще й ремінь для стабілізації і хороший приціл, то він, напевно, зможе ще й добре себе показати на дистанціях 20-40 метрів.

Якщо на практиці він виявиться так само гарним, як і в описанні, то Fightlite Raider може стати ідеальною зброєю для автомобіля. До того ж, модель продається як пістолет, а не як короткоствольна AR-подібна гвинтівка, яка жорстко регулюється законом NFA.

  • Патрон: 5,56х45 мм НАТО/.300 BLK
  • Загальна довжина: 51 см
  • Довжина ствола: 7,25 дюймів
  • Вага: 1,76 кг
  • MSRP: $865.


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
zbroya.info

довідник озброєння і військової техніки