Генштаб видав директиву на призов офіцерів запасу

Ukrainian Military Pages

З метою організації та проведення призову офіцерів запасу на військову службу за призовом, Генеральний штаб Збройних Сил України видав директиву № Д-9 від 01.11.2017.

На військову службу терміном на 18 місяців, призвуть офіцерів запасу віком до 43 років, які закінчили військові кафедри, не проходили військової служби та були відібрані атестаційними комісіями військових комісаріатів.

Директивою Д-9 визначена кількість офіцерів запасу що підлягають призову, з розподілом їх по військово-облікових спеціальностях. Всього на службу буде призвано 500 громадян. Згідно документу, призов та відправка офіцерів на курси перепідготовки та підвищення кваліфікації, повинні закінчитися до 13 листопада.

На відповідних курсах при вищих військових навчальних закладах, офіцери пройдуть підготовку за скороченою програмою навчання протягом 44 діб, починаючи з 14 листопада.

Відповідні зміни, щодо додаткового призову 500 осіб, також внесені до наказу Міністра оборони від 30 травня 2017 року №300 "Про призов громадян України на військову службу за призовом офіцерського складу у 2017 році".

Ukrainian Military Pages


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram