Керівництво «Укроборонпрома» відвідало частини у зоні АТО, які використовують продукцію концерну

Ukrainian Military Pages

Група ДК «Укроборонпром», на чолі з керівництвом концерну, відвідала зону проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Метою поїздки став черговий моніторинг та аналіз якості зразків озброєння та військової техніки, що була розроблена, виготовлена, відремонтована і модернізовані підприємствами-учасниками концерну та передана до військових частин Збройних Сил України.

Групу очолив генеральний директор Романом Романов, також у роботі прийняв участь заступник генерального директора Олександр Стеценко (колишній заступник Міністра оборони, ще раніше командувач Сил ППО ЗСУ).

Представники «Укроборонпрома» провели зустрічі з командним та технічним складом низки бойових і ремонтних військових частин ЗСУ. В подальшому планується ряд спільних заходів з Міністерством оборони України та Генеральним штабом по наданню технічної допомоги частинам та підрозділам Збройних Сил України задля технічної підготовки екіпажів, а також організації забезпечення ремонту в місцях їх дислокації.

«Ми проаналізували роботу командного та інженерно-технічного складу підрозділів – механіків, водіїв та ремонтників, які експлуатують та відновлюють низку нашої техніки, зокрема важкі та легкі броньовані бойові машини, колесну та гусеничну техніку, артилерійське та стрілецьке озброєння», – сказав Олександр Стеценко.

Ukrainian Military Pages


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»

довідник озброєння і військової техніки