На полігоні 169-го навчального центру «Десна» встановлюють модульне містечко

На полігоні 169-го навчального центру Десна встановлюють модульне містечко

На полігоні 169-го навчального центру завершується встановлення модульного містечка. Десяток окремих боксів, що призначені для занять та відпочинку інструкторів та особового складу, обладнані як повноцінні будівлі і мають санвузол та, навіть, сучасну душову кабіну.

У кожному окремому будиночку є приміщення для занять та відпочинку, що дозволяє мати чи не повноцінні навчальні корпуси у мобільному вигляді.

Для холодної пори року у кожному будиночку передбачене автономне опалення. Бокси мають власну електромережу, водогін, каналізацію й захист від блискавки, що є однією з вагомих переваг на відкритій місцевості.

Конструкція будиночків дозволяє їх транспортувати у необхідне місце та швидко здійснювати неодноразовий монтаж-демонтаж, що не впливає на їхній строк придатності, а саме – 20 років експлуатації.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages



Використані джерела:
Прес-служба навчального центру «Десна»