«Телекарт-Прилад» освоїв ремонт машин управління

Телекарт-Прилад освоїв ремонт стартових командних пунктів

Національний виробник сучасних цифрових систем зв'язку – компанія «Телекарт-Прилад», освоїла ремонт і модернізацію стартових командних пунктів для Повітряних Сил ЗС України.

Про це повідомляє інформаційний портал Defense Express.

Телекарт-Прилад освоїв ремонт стартових командних пунктів

Стартовий командний пункт СКП-11 призначений для управління польотами літальних апаратів на фіксованих частотах телефонного та радіо зв'язку, на польових (тимчасових) аеродромах, але також може використовуватися і на стаціонарних аеродромах в якості резервного або основного засобу управління повітряним рухом.

Телекарт-Прилад освоїв ремонт стартових командних пунктів

При цьому забезпечується повна автономність від стаціонарних джерел електроживлення, що дозволяє розгорнути командний пункт практично у будь-якому місці.

У листопаді-грудні 2018 року було проведено модернізацію першого СКП-11 із застосуванням сучасних систем зв'язку і комунікації як виробництва «Телекарт-Прилад», так і провідних світових компаній в галузі телекомунікацій.

У процесі модернізації проведений капітальний ремонт автомобіля і КУНГа, прокладені нові лінії кабелів, встановлено кліматичне обладнання.

Робота була позитивно оцінена представниками замовника. У планах «Телекарт-Прилад» на 2019-2020 роки подальша модернізація стартових командних пунктів в інтересах Повітряних Cил Збройних Cил України.


Нагадаємо, що на виставці «Зброя та Безпека-2018» компанія«Телекарт-Прилад» показала розроблене її фахівцями універсальне мобільне робоче місце оператора.