В ОК «Захід» розпочалися навчальні збори з частинами та підрозділами територіальної оборони

Збори ТрО

У військах оперативного командування «Захід», відповідно до рішення начальника Генерального штабу, розпочалися заходи щодо проведення навчальних зборів з військовими частинами та підрозділами територіальної оборони в ході комплексного командно-штабного навчання з практичними діями військ.

Метою проведення зборів є вдосконалення навиків командирів усіх рівнів з організації охорони та оборони важливих об’єктів та комунікацій, дії підрозділів в ході нападу на об’єкти, блокування та знищення диверсійно-розвідувальних груп, інших незаконно створених збройних формувань. А також, вдосконалення злагодженості дій підрозділів загонів оборони в ході виконання поставлених завдань.

Під час проведення навчальних зборів буде здійснено практичний призов військовозобов’язаних, формування підрозділів та їх індивідуальна підготовка. В подальшому, будуть проведені бойове злагодження військових частин, підрозділів територіальної оборони та перевірка їх готовності до виконання завдань територіальної оборони та ведення бойових дій.

По закінченню навчальних зборів будуть проведені розрахунки з військовозобов’язаними, які призивалися на навчальні збори та відправка їх до місця проживання.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України

Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію