Paramount Group презентувала Міністерству оборони переваги композитних лопатей для гелікоперів

 Мі-24

Відповідно до доручення заступника Міністра оборони та заступника начальника Генерального штабу ЗСУ, під проводом компанії «Прогрес» та Асоціації виробників ОВТ України, 20 березня, відбулася міжвідомча нарада з важливого питання для боєздатності ЗС України.

Йшлося про дуже чутливу та нагальну проблему – нестачу в українському війську лопатей до бойових вертольотів типу Ми-24.

В нараді взяли участь представники Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони України, Озброєння ЗС України, Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки, Державного науково-дослідного інституту авіації, Державного науково-випробувального центру ЗСУ та Воєнно-наукового управління Генерального штабу, командувань Сухопутних військ, Повітряних Сил та Військово-Морських Сил, Спеціалізованої зовнішньоторговельної фірми «Прогрес», Конотопського авіаремонтного заводу «Авіакон», компаній PetraLink Ltd, Paramount Group та Асоціації виробників озброєння та військової техніки України.

Учасникам зустрічі були презентовані можливості компанії Paramount Group щодо постачання композитних лопатей для гелікоперів.

Ukrainian Military Pages

Менеджер проекту лопатей Paramount Group А. Лакруа провів детальну презентацію, яка включала такі питання: переваги композитних лопатей над існуючими металевими лопатями; конструкторські особливості та тактико-технічні дані композитних лопатей виробництва Paramount Group; хід та результати проведення заводських випробувань композитних лопатей; можливості Paramount Group з постачання композитних лопатей Міністерству оборони України.

Представники Міністерства оборони відзначили, що композитні лопаті можуть розглядатись як аналог існуючим штатним лопатям несучого гвинта за умови отримання позитивних результатів відповідних випробувань.


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
audm.org.ua

довідник озброєння і військової техніки


Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію