«Техімпекс» отримав держзамовлення на ремонт БРЕМ-Ч

Техімпекс отримав держзамовлення на ремонт БРЕМ-Ч

Приватна компанія НВК «Техімпекс» за власні кошти спільно з конструкторсько-технологічним центром МО України розробила технічну документацію та освоїла капремонт БРЕМ-Ч.

Нещодавно на підприємстві відбулась передача партії готових броньованих ремонтно-евакуаційних машин Збройним Силам України, повідомляє Defense Express.

У ході освоєння капітального ремонту компанія залучила до виконання замовлення десятки українських постачальників різних форм власності. Також в ході освоєння ремонту БРЕМ-Ч було проведено заходи з імпортозаміщення, тому що вузли, агрегати та запасні частини для цієї машини виготовлялись у колишній Чехословаччині.

«Техімпекс» заявляє про свою готовність у короткий термін відновити парк БРЕМ-Ч, які стоять на озброєнні ремонтних підрозділів механізованих частин Сухопутних військ ЗС України та вже робить це на виконання державного оборонного замовлення. Варто додати, що БРЕМ-Ч ЗСУ з 1991 року не проходили визначений виробником середній або капітальний ремонт.

БРЕМ-Ч була розроблена в 1976-1983 роках і вироблялась у Чехословаччині, на базі БМП-1 призначена для евакуації пошкоджених БМП із зони бойових дій, їх технічного обслуговування і ремонту у польових умовах. Екіпаж складається з трьох осіб, у десантному відсіку знаходиться набір спеціального інструменту та обладнання. Озброєна 7,62 мм кулеметом ПКТ (2000 набоїв).

Обладнана тяговою лебідкою із зусиллям 12,5 тс. Може брати на буксир техніку вагою до 15 тонн. Вантажопідйомність гідравлічного крана – 2,5 т. Виносне електрозварювальне обладнання працює від генератора ВГ-700 двигуна УТД-20 базової машини.


Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію