Румунія підписала контракт на поставку 942 вантажівок Iveco

Румунія підписала контракт на 942 вантажівок Iveco

Iveco Defense Vehicles, дочірня компанія CNH Industrial, оголосила про підписання першого контракту у рамках угоди на постачання 2900 вантажних автомобілів для румунської армії.

Контракт на 942 автомобілі підписано 30 грудня 2019 року, повідомляє CNH Industrial N.V..

Перші 942 вантажівки будуть поставлені протягом чотирьох років, починаючи з 2020 року. Рамковий контракт включає чотири типи платформ підвищеної мобільності: 4x4, 6x6, 8x8 та 8x8 Prime Mover, що будуть виконані у 16 ​​варіантах, з них приблизно третина з бронекабіною.

Машини оснащуватимуться централізованою системою регулювання тиску повітря в шинах (CTIS), затемненими вогнями, двопаливними двигунами, лебідками для самовитягування, тактичними вісями, що забезпечують високу прохідність. Можливість перевезення військово-транспортними літаками С-130 дозволить забезпечити підтримку будь-якої військової операції.

Цей контракт – важливе досягнення, зазначають у компанії, що свідчить про задоволення ЗС Румунії двома попередніми контрактами на 57 вантажівок підвищеної мобільності у 2015 році та 173 в 2017-му, та сприятиме подальшому зміцненню відносин між Міноборони Румунії та компанією Iveco Defense Vehicles, як ключового постачальника військових вантажівок.


Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію