ВСП тренується жорстко затримувати заражених військових

ВСП тренується затримувати заражених військових

Якщо не хочете раптом спіймати кулю то радимо не кашляти на вулиці та не ходити без маски – ВСПшники тренуються в жорсткій формі та зі зброєю затримувати військовослужбовців, які мають ознаки зараження вірусом COVID-19 і порушують карантинні заходи.

Зокрема сьогодні про таке тренування військовослужбовців взводу ВСП у Запоріжжі (де розташована частина спеціального призначення) повідомили офіційні пресслужби:

Взвод Військової служби правопорядку виявив і затримав військовослужбовця ЗС України, який має ознаки зараження вірусом COVID-19 і порушував карантинні заходи. Затриманого відразу примусово конвоювали для повної ізоляції. Це відбувалося за сценарієм проведення практичного заняття з підрозділами військових правоохоронців, які відпрацьовували дії на блокпосту в разі виявлення ознак зараження вірусом.

За сценарієм військові правоохоронці змоделювали ситуацію, що виникла на блокпосту, де вони мали контролювати дотримання карантинних заходів. Повідомляється, що їм в обов'язок вбачається огляд транспортних засобів, температурний контроль військовослужбовців, оброблення дезінфекційним засобом автомобілів й якісь не названі «інші завдання».

– Встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) – це життєва необхідність. Військовослужбовці ЗСУ пліч-о-пліч із представниками Національної поліції та Нацгвардії працюють для того, аби запобігти розповсюдженню інфекції, – заявив командир взводу військової частини А2176 лейтенант Артур Коротков.

Виглядає це дійство м'яко кажучи дивно.

ВСП тренується затримувати заражених військових ВСП тренується затримувати заражених військових ВСП тренується затримувати заражених військових ВСП тренується затримувати заражених військових ВСП тренується затримувати заражених військових ВСП тренується затримувати заражених військових ВСП тренується затримувати заражених військових ВСП тренується затримувати заражених військових


Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію