Армія РФ отримує серійні комплекси автоматизованого управління протитанковими підрозділами

Автор: Олексій Махно
Армія РФ почала отримує серійні комплекси автоматизованого управління протитанковими підрозділами

Холдинг «Роселектроніка» Держкорпорації Ростех почав серійні поставки комплексів автоматизованого управління протитанковими формуваннями «Завет» в російську армію.

Комплекс 83т289-1 «Завет» призначений для автоматизованого і неавтоматизованого управління протитанковими формуваннями в складі підсистеми управління ракетних військ та артилерії (РВіА) в єдиній системі управління тактичної ланки (рос. ЕСУ ТЗ).

Один з елементів КАУ «Завет» – командно-спостережна машина командира протитанкового дивізіону (батареї) 83т289-1.4 була представлена на міжнародній виставці IDEX-2021 Абу-Дабі.

Представлена на виставці машина за допомогою розвідувальної оптико-електронної системи і винесеної РЛС виявляє цілі на відстані до 7000 м та здійснює їх розпізнавання на дистанції до 5000 м. Після визначення координат і обробки даних система автоматично розподіляє цілі між засобами ураження.

Розробники стверджують, що інформація до вогневих підрозділів доводиться в режимі близькому до реального часу. Прийом і передача повідомлень здійснюється по радіо й дротовими (проводовими) каналам зв'язку, на відстані до 100 км.

Армія РФ почала отримує серійні комплекси автоматизованого управління протитанковими підрозділами




Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію