Корпорація «Богдан» розпочала виробництво багатоцільових кузовів-фургонів

КУНГ від «Богдан»

Корпорація «Богдан» на виробничих потужностях дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №2» ПАТ "Автомобільна компанія «Богдан-Моторс»"(Черкаси) почала виробництво кузовів уніфікованого нульового (нормального) габариту (КУНГ) багатоцільового призначення.

Про це повідомив прес-секретар корпорації Сергій Красуля.

На думку корпорації, нове виробництво дозволить їй диверсифікувати ризики, пов'язані з відсутністю виробництва легкових авто, обумовленого обвалом автомобільного ринку.

КУНГ виробництва корпорації «Богдан» має широку лінійку спеціалізації, яка передбачає можливість тимчасового проживання людей, облаштування лабораторій, ремонтних майстерень, польових кухонь, радіоелектронних систем і спеціального обладнання, медпунктів тощо.

Встановлення вироблених КУНГ можливо як на шасі вантажних автомобілів Богдан (МАЗ) 6317, Богдан (МАЗ) 5316, Hyundai HD 65, Hyundai HD 78, Hyundai HD 120, так і на шасі замовника від 3-х метрових для малих вантажних шасі, 4-6 м - для середніх і до 13-метрових - на напівпричепи.

КУНГ від «Богдан» КУНГ від «Богдан» Фото: ukranews.com

Додатково може бути передбачена установка наступного обладнання: система опалення, вентиляційно-витяжні канали, електророз'єми, електроосвітлення, заземлювачі, побутове обладнання тощо.

Зі слів директора автоскладального заводу Владислава Сопіта, сьогодні компанія має можливість виробляти 10 одиниць КУНГ на місяць.

Вартість кожного кузова-фургона обчислюється на стадії проектування і залежить від складності конструкції і додаткового обладнання.

Застосовується ця продукція на промислових об'єктах, таких як пересувні медичні установи, засоби зв'язку, сільськогосподарські і виробничі комплекси з безперервним технологічним циклом в районах, віддалених від енергомереж, а також для цілей силових відомств.

КУНГ від «Богдан» КУНГ від «Богдан» Фото: ukranews.com



Використані джерела:
ukranews.com