До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» ВМС Французької Республіки

До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages фото: www.mil.gov.ua

До Одеси, сьогодні, 31 березня, з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» Військово-морських сил Французької Республіки. Військові моряки провели протокольні зустрічі в Командуванні ВМС ЗС України, Одеській обласній державній адміністрації та міській раді.

Сьогодні ж французький корабель відвідав командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Ігор Воронченко, який зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Французької Республіки в Україні пані Ізабель Дюмон, аташе з питань оборони при Посольстві Французької Республіки в Україні полковником Крістіан Бартлен та командиром корабля капітаном 1 рангу Станіслас Делатт.

Програмою візиту, який триватиме до 3 квітня, також передбачені проведення тренувань з боротьби за живучість корабля на борту фрегата «Ла Файєтт» для особового складу ВМС ЗС України, оглядова екскурсія по місту.

До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages До Одеси з дружнім візитом прибув фрегат «Ла Файєтт» - Ukrainian Military Pages
фото: www.mil.gov.ua


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua