Наслідки удару по авіабазі у Новофедорівці (ВІДЕО)

З'явилось відео з наслідками удару по авіабазі у Новофедорівці

У мережі з'явилось відео з пошкодженими літаками імовірно з аеродрому на території окупованого Криму, де сьогодні пролунало кілька потужних вибухів.

Нагадаємо, що американське видання The New York Times, з посиланням на високопоставленого українського військового повідомило, що удар по російській авіабазі біля Новофедорівки на території окупованого Криму завдано Збройними Силами України з використанням зброї «виключно українського виробництва».

На короткому відео добре видно повністю згорілий літак Су-24, праворуч від нього можна розгледіти залишки ще одного літака ймовірно Су-30СМ або Су-33.

З'явилось відео з наслідками удару по авіабазі у Новофедорівці Джерело фото: twitter.com/TpyxaNews

На аеродромі базується 43-й винищувальний авіаційний полк ПКС ЗС РФ. Там розміщувались літаки Су-24М, Су-30СМ та Су-33. Відразу після інциденту у міністерстві оборони росії заявили, що «на аеродромі ніхто не постраждав, авіаційна техніка не пошкоджена».

Я вже повідомлялось, проєкт Радіо Свобода «Схеми» опублікував супутникові знімки авіабази з сервісу Planet Labs, які були зроблені сьогодні, приблизно за чотири години до вибухів.

Удар по авіабазі у Криму здійснено ЗСУ, — NYT Удар по авіабазі у Криму здійснено ЗСУ, — NYT Удар по авіабазі у Криму здійснено ЗСУ, — NYT

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»



Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію