Особовий склад ПвК «Схід» вперше заступив на бойове чергування в системі ППО України

Особовий склад повітряного командування «Схід» вперше заступив на бойове чергування в системі протиповітряної оборони України фото: www.mil.gov.ua

Вперше на бойове чергування в системі протиповітряної оборони України заступив особовий склад повітряного командування «Схід» Повітряних Сил України Збройних Сил України - повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Зона відповідальності новосформованого повітряного командування визначена Указом Президента України від 23.01.2017 № 12/2017 «Про внесення зміни до військово-адміністративного поділу території України» та включає повітряний простір Донецької, Луганської, Харківської та частин Запорізької, Кіровоградської, Полтавської і Сумської областей.

Управління ПвК «Схід» Повітряних Сил ЗС України було сформоване у 2016 році.

Як зазначив командир повітряного командування «Схід», особовий склад навчений та готовий до виконання завдань. Кожен офіцер, сержант та солдат наполегливо готувались до цього дня. З метою набуття необхідної злагодженості у діях чергових бойових обслуг відбулися навчально-тренувальні чергування.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua