Російська станція перешкод Р-330Ж виявлена за 7 км від лінії розмежування на Донбасі

Ukrainian Military Pages

Російська станція перешкод Р-330Ж «Житель», прийнята на озброєння ЗС РФ в 2008 році, а також інша російська техніка зафіксовані на околиці селища Земляне (Луганська область України).

Про це повідомляє сайт міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

Селище Земляне знаходиться під контролем об’єднаних російсько-терористичних сил всього за 7 км від лінії розмежування, що проходить у названому районі по річці Сіверський Донець.

Аерофотознімок, геопозиціонування й ідентифікація Р-330Ж

Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, використовуючи аерофотознімки, ексклюзивно надані волонтерською аеророзвідкою команди “Армия SOS“, ідентифікували сучасну російську станцію, а також зафіксували наявність командно-штабної машини ЗС РФ на базі автомобіля КАМАЗ.

Аерофотознімки зроблені в першій половині листопада 2017 року, вони підтверджують, що Росія продовжує контролювати окупований регіон. Незважаючи на міжнародні санкції і зовнішньополітичний тиск, керівництво РФ не відмовилося від використання регулярної російської армії проти України.

Геолокація знімка (координати: 48°37’46.3″N 39°12’54.1″E). Зображення клікабельне.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Дивіться також інфографіку на основі бази даних розслідувань InformNapalm. Графіка також доступна англійською мовою (in English).

Російська техніка


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram

ua en

Техніка російських окупантів на Донбасі