КБ «Південне» проводить випробування демонстраторів ОТРК «Грім» (фото)

Ukrainian Military Pages

Ukrainian Military Pages нещодавно повідомлялось, що новітній оперативно-тактичний ракетний комплекс «Грім» знаходиться на завершальній стадії розробки.

Тепер у КБ «Південне» розповіли трохи подробиць, зокрема те, що в кооперації з іншими українськими підприємствами, вже розроблений та виготовлений комплект демонстраторів оперативно-тактичного ракетного комплексу «Грім».

Проведене перше успішне випробування демонстратора твердопаливного ракетного двигуна.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

На жаль випробування №2 завершилося руйнуванням корпусу двигуна на кінцевій ділянці його роботи через нерозраховане підвищення тиску вище допустимого. Але комісія вже встановила причину незадовільного випробування та розробила план заходів, який повинен забезпечити успішне проведення подальших робіт.

Також виготовлені демонстратори самохідної пускової установки, приводу аеродінамічних рулів та апаратури системи керування.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


довідник озброєння і військової техніки