Уряд передав військовим нерухомість в Очакові для розміщення військових частин ВМС

Уряд передав військовим нерухомість в Очакові для розміщення військових частин ВМС

З метою створення належних умов для розміщення виведених з тимчасово окупованої території АР Крим підрозділів Військово-Морських Сил, Уряд передав Міністерству оборони України нерухоме майно в Очакові.

Кабінет Міністрів погодився з пропозицією приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» і Міністерства оборони, щодо безоплатної передачі у державну власність з віднесенням до сфери управління військового відомства нерухомого та індивідуально визначеного майна дитячого санаторію «Сонячний», розташованого в м. Очаків Миколаївської області, розміщеного на земельній ділянці загальною площею 2,4118 гектара.

До переліку майна, що передається входять адміністративний, навчальний, медичний та спальний корпуси, складські приміщення, котельня, трансформаторні підстанція, мережі водопостачання та теплопостачання, а також інші об'єкти. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів видане 21 лютого за № 119-р.

Як зазначається, це рішення дозволить поліпшити соціально-побутові умови особового складу підрозділів Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які будуть дислокуватися на зазначених фондах, що підвищить їхню боєздатність та сприятиме якісному виконанню військовослужбовцями поставлених завдань.