В конструкцію санітарних автомобілів Богдан-2251 внесуть близько 20 змін

В конструкцію санітарних автомобілів Богдан-2251 внесуть близько 20 змін

14 березня, у Києві відбулась зустріч робочої групи з вирішення проблемних питань експлуатації санітарних автомобілів типу Богдан-2251 з керівництвом оборонного відомства та технічними фахівцями заводу, учасники зустрічі обговорили зміни конструкції автомобілів.

Раніше, виробнику було направлено більше 20 пропозицій щодо удосконалення санітарних автомобілів типу Богдан-2251. Представники корпорації висловили готовність щодо внесення відповідних змін. За словами керівника заводу-виробника деякі із запропонованих пропозицій вже реалізовані або ж наразі реалізовуються.

За підсумками зустрічі було рішення прийнято щодо внесення відповідних змін у технічну документацію замовника.

Ukrainian Military Pages

Як раніше повідомлялося, 17 автомобілів Богдан-2251 з першої партії, поставленої до ЗС України, були виведені з ладу через низьку якість пального та недостатньо кваліфіковане технічне обслуговування.



Автомобіль санітарний Богдан 2251 призначений для медичної евакуації поранених, хворих, уражених з медичних підрозділів військової ланки, військових мобільних госпіталів до військово-медичних лікувальних закладів, а також надання пораненим в процесі евакуації медичної допомоги за базовим та І рівнем у разі необхідності.



довідник озброєння і військової техніки