Компанія UaRms представила чергову новинку: ультралегкий карбоновий шолом

Ультралегкий карбоновий шолом UaRms
Компанія UaRms – виробник засобів індивідуального захисту та екіпірування, виробничий підрозділ Українського агентства перспективних науково-технічних розробок UA.RPA, представила чергову новинку: ультралегкий карбоновий шолом TOR-D-с (BUMP).

Шолом виготовлений з легкого надміцного вуглецевого волокна (carbon), завдяки якому він стійкий до зносу та екстремальних впливів навколишнього середовища.

Читати також: Балістичні шоломи «TOR» компанії UaRms відтепер відповідають 2-му класу захисту

Шолом оснащений кріпленням для ПНБ зі спеціальною алюмінієвою вставкою для більш щільного прилягання кронштейна і кращого гасіння його вібрацій під час використання.

Утримуюча система DISK-2 та вдосконалена система демпферних подушок забезпечують більш комфортну і надійну посадку. Шолом сумісний з тактичними комунікаційними гарнітурами.

Отвори спеціальної форми в куполі надають поліпшену вентиляцію, а форма купола оптимізована для захисту від ударів, в тому числі на високій швидкості.

Шолом може використовуватися для тренувальних цілей, включаючи стрибки з парашутом, а також для використання в роботі аварійно-рятувальними службами, парамедиками і т.п.

Читати також: UaRms розпочне виробництво кулезахисних шоломів для членів екіпажів бойових машин


ua en
Використані джерела:
www.uarms.com.ua

довідник озброєння і військової техніки