У Держспецтрансслужбі обговорили перспективи розвитку до 2020 року

U. M. P. фото: dsst.gov.ua

Про перспективи розвитку Державної спеціальної служби транспорту України до 2020 року та будівництво житла в 2016-2017 роках мова йшла під час військової ради, яка відбулася 26 січня 2016 року в Адміністрації Держспецтрансслужби.

Серед головних напрямків розвитку Державної спеціальної служби транспорту України у найближчі 5 років - подальша оптимізація організаційно-штатної структури органів управління за стандартами НАТО, технічне переоснащення підрозділів та створення мобільних механізованих відновлювальних комплексів, збільшення кількості військовослужбовців за контрактом.

Голова Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-лейтенант Микола Мальков позитивно оцінив проект Програми. Над його підготовкою продовжить працювати робоча група з урахуванням зауважень, озвучених на військовій раді.

Стосовно програми будівництва житла, то цьогоріч заплановано введення в експлуатацію чотирьох житлових об'єктів. Це, зокрема, реконструкція солдатської казарми під 23-квартирний житловий будинок у м. Чоп (1 об'єднаний загін), будівництво 24-квартирного житлового будинку у м.Дніпропетровськ (26 загін), 48-квартирного будинку у Конотопі (36 ошвз) та 32-квартирного будинку у м.Новомосковськ (194 понтонно-мостовий загін).

Окрім цього, ухвалено рішення про запровадження служби військового капеланства.

Також на засіданні керівництво Адміністрації та особовий склад урочисто провели у запас заступника Голови Адміністрації Держспецтрансслужби полковника Олександра Баранова.


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Державної спеціальної служби транспорту України dsst.gov.ua