ЦРМЗ ЗСУ розробляє спецодяг для пілотів та інженерів

спеціальний одяг для льотного та інженерно-технічного складу авіації

У Центрі розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних Сил України відбулась зустріч з інженерно-технічним складом ПС ЗС України.

Обговорювали впровадження у норми забезпечення нових зразків спеціального одягу для льотного та інженерно-технічного складу авіації та розширення існуючих норм забезпечення.

Керівник центру підполковник Дмитро Марченко та підполковник Євгеній Єлькін разом з представниками Державного науково-випробувального центру ЗСУ визначили першочергові завдання та виробили нову концепцію розробки спеціального одягу та взуття, що відповідатиме сучасним нормам та стандартам НАТО.

Напередодні відбулась нарада з представниками ЦРМЗ, у штабі Повітряних Сил Збройних Сил України, на чолі з заступником командувача Повітряних Сил з авіації – начальником авіації командування Повітряних Сил Збройних Сил України полковником Ярецьким А.М., - обговорювали напрямок дії щодо єдиного підходу до проектування та вироблення льотно-технічної форми одягу з подальшим її впровадженням для використання в авіації.



Використані джерела:
Центр розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ (Facebook-сторінка )