Страйкбольна зброя «українських диверсантів», або чергове шоу ФСБ РФ

Страйкбольна зброя «українських диверсантів» всі фото © informnapalm.org

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm провела розслідування щодо заяв ФСБ Росії про затримання 10 листопада 2016 року в Севастополі нібито членів диверсійної групи Міноборони України, які готували диверсії на військових об'єктах у Криму.

«Федеральна служба безпеки РФ 9 листопада 2016 року в місті Севастополі затримала членів диверсійно-терористичної групи головного управління розвідки Міністерства оборони України, які планували здійснити диверсійні акції на об’єктах військової інфраструктури та життєзабезпечення півострова Крим», — сказано в заяві ФСБ.

У затриманих вилучили вибухові пристрої «великої потужності», зброю, боєприпаси, засоби спеціального зв’язку «та інші речові докази їхньої злочинної діяльності, зокрема, мапи-схеми об’єктів запланованих диверсій», — зазначили у спецслужбі. Також вилучили чисті листки паперу формату А4 з печатками військової частини А0235 Міністерства оборони України. У цій же квартирі було знайдено шеврони військових частин України, офіцерські погони, візитку «Правого сектора» і комплекти камуфляжного одягу.

Трохи згодом ФСБ виклала в мережу відео затримання та проведення обшуку у квартирі «українського диверсанта». Повна версія цього відео:

Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти проаналізували це відео. Виявилося, що вилучена зброя не бойова і призначена для гри в страйкбол (airsoft). Подробиці нижче, для збільшення натисніть на потрібну картинку.

1) Страйкбольний автомат АК KTR (CYMA CM040J) (посилання на інтернет-крамницю - http://armed67.ru/catalog/airsoft/avtomat-ak-ktr-cyma-dlya-straykbola-cm040j/). Зеленими стрілками позначені проводи для підключення акумулятора. У цій моделі він під кришкою ствольної коробки.

Страйкбольна зброя «українських диверсантів»

2) Страйкбольний автомат Ср-3 «Вихор» (посилання на інтернет-крамницю - http://npoaeg.ru/vihr/):

Страйкбольна зброя «українських диверсантів»

3) Пневматичний пістолет MP-654K. Зверніть увагу на два зуба задка ствола. У пістолета Макарова ПМ, а також у газового і травматичного аналога таких зубців немає.

Страйкбольна зброя «українських диверсантів»

4) Страйкбольні гранати з наповнювачем у вигляді гороху РГС-4 (посилання на інтернет-крамницю - http://armed67.ru/catalog/airsoft/straykbolnaya-granata-rgs-4-gorokh-4-korsar-/):

Страйкбольна зброя «українських диверсантів»

5) Газ для заправки страйкбольної зброї Puff Dino PDGG-1100 Green Gas (посилання на інтернет-крамницю - http://7-62.ru/index.php?productID=11344):

Страйкбольна зброя «українських диверсантів»

Напевно «сенсація» про українських диверсантів розрахована на цілковиту відсутність мислення у 86% росіян. Адже вони завжди вірять в те, про що їм розповідають і що показують російські ЗМІ за вказівкою путінських спецслужб. Припускаємо, що знайдуться особи з-за поребрика, які будуть голослівно заявляти: «А вибухівка, знайдена в каналізаційному колодязі?» Відповідаємо: Все, знайдене не у квартирі, невідомо КИМ (?) і невідомо КОЛИ (?), не в присутності затриманого та свідків у цивілізованих країнах не є доказом. Що вчергове вказує на постановочне шоу ФСБ для середньостатистичного російського обивателя.



InformNapalm
Розслідування підготували Кузьма Тутов та Михайло Кузнецов
спеціально для сайту InformNapalm.org