Військовослужбовці 93 омбр про дезертира, який перейшов на бік російсько-терористичних військ

93 омбр

Як відомо, 1 грудня 2016 року в 93-й окремій механізованій бригаді сталася жахлива трагедія. Кулеметник солдат Олег Попов (позивний «Ізя»), житель Одеси, 1978 року народження, жорстоко вбив свого бойового побратима молодшого сержанта Олега Лисенко й перейшов на бік ворога.

Спроба зрадника угнати БМП-2 зі зброєю, не мала успіху. Відразу після цього ренегат почав активно співпрацювати з незаконними збройними формуваннями: виступив на 40-хвилинному брифінгу, в ході якого приклав максимум зусиль для дискредитації Збройних Сил України, та передав супротивнику дані про розташування і характер бойових позицій українських захисників.

Прес-служба 93 омбр пропонує Вашій увазі коментарі тих, хто служив разом з вбивцею-дезертиром Поповим та Олегом Лисенко, який трагічно загинув від його руки. Командир механізованої роти капітан Віталій Попович, командир механізованого відділення молодший сержант Роман Марчук та інші військовослужбовці вичерпно розповідають про Попова, обставини подій 1 грудня й передають «вітання» перебіжчику.


Нагадаємо, раніше - 6 грудня, на YouTube-каналі «Луганский Информационный Центр» терористичної організації т.зв. «Л.Н.Р.» оприлюднено брифінг дезертира: