Зусиллям волонтерів на озброєння полку «Азов» надійшов новий квадрокоптер DJI Inspire 1

квадрокоптер DJI Inspire 1 V 2.0

Завдяки зусиллям волонтерів на озброєння полку (ОЗСП) «Азов» надійшов новий квадрокоптер DJI Inspire 1 у повній комплектації.
Керівник відділу G6 штабу полку «Азов» Берсерк розповів про поповнення: «Ми щиро дякуємо волонтерам за допомогу у покупці квадрокоптера. Довго чекали на таку можливість. Адже він нам потрібен для багатьох завдань».

Квадрокоптер оснащений потужною камерою, що дозволяє робити чіткі знімки та відео. Тому така техніка просто незамінна для розвідки та картографії.

Також Берсерк зазначив, що цей квадрокоптер сам по собі – річ цивільна. Але азовці вдосконалять пристрій, збільшать потужність та підлаштують його під виконання військових завдань. Наприклад, необхідно попрацювати над збільшенням заряду батареї, а також вимкнути світлодіоди, що зменшить вірогідність виявлення пристрою ворогом.

«У сучасній війні використання нових технологій, зокрема квадрокоптерів, рятує сотні життів наших бійців. Адже краще втратити техніку, хоч і дорогу, ніж бійців, тому що життя людини безцінне», – підсумував Берсерк.

квадрокоптер DJI Inspire 1 квадрокоптер DJI Inspire 1
квадрокоптер DJI Inspire 1 квадрокоптер DJI Inspire 1
фото: Прес-центр Азову

DJI Inspire 1 має міцну, але в той же час легку і гнучку конструкцію, що забезпечує гарну стабільність польоту. Механізм підняття карбонових рам дозволяє камері обертатися на 360°.

Вбудована FPV-система дозволяє передавати відео з роздільною здатністю HD 720р на екран смартфона або планшета. Сигнал HD можна передавати на відстань до 2 км.

Вага квадрокоптера із стандартною батареєю 2935 грам. Максимальна висота: 4500 м. Дистанція управління (на відкритій місцевості): 2 км.



Використані джерела:
Прес-центр Азову