Красилівський агрегатний завод збільшив дохід у 1,3 рази та освоїв виробництво автоматів «Малюк»

Красилівський агрегатний завод освоїв лінію з виробництва автомату «Малюк» та збільшив дохід у 1.3 рази фото © Олександр Федонюк

Державне підприємство «Красилівський агрегатний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», відзвітувало про отримання понад чверті мільярда гривень чистого доходу за результатами роботи в 2016. Це в 1,3 рази більше, ніж у попередній рік.

«Протягом 2016 року підприємство працювало стабільно та досягло запланованих техніко-економічних показників діяльності. Постачання продукції оборонного значення здійснено в повному обсязі», – повідомив очільник заводу Максим Адамович.

Також, серед основних показників діяльності він виокремив понад 30 млн гривень сплачених державі та середній рівень заробітної плати, що нині становить 6 500 грн.

В 2016 Красильвський агрегатний завод модернізував виробничі потужності – закуплено 4 нові верстати. Окрім цього, завершено освоєння лінії з виробництва автомату «Малюк», а сам виріб успішно пройшов весь комплекс державних випробувань.

Красилівський агрегатний завод освоїв лінію з виробництва автомату «Малюк» та збільшив дохід у 1.3 рази

Автомат «Малюк» розроблений компанією «Інтерпроінвест» як варіант глибокої модернізації радянських АКМ та АК-74 за схемою булпап, після ряду випробувань та внесення низки конструктивних змін, являє собою самостійну оригінальну конструкцію.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»