Дослідно - проектний центр кораблебудування успішно пройшов ресертифікаційний аудит

Дослідно - проектний центр кораблебудування успішно пройшов ресертифікаційний аудит фото: www.srdsc.com

Державне підприємство «Дослідно - проектний центр кораблебудування» (ДП «ДПЦК») в черговий раз підтвердило відповідність Системи управління якістю вимогам міжнародного стандарту ISO 9001.

Ресертифікаційний аудит проводився наприкінці 2016 року класифікаційним товариством DNV-GL. При цьому вимоги з ресертифікації базувались на редакції стандарту 2015 року. На підставі позитивних підсумків ресертифікації підприємству був виданий сертифікат відповідності на ISO 9001:2015 із строком дії до січня 2020 року включно.

Система управління якістю, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001, діє на підприємстві з 2005 року.

Дослідно - проектний центр кораблебудування успішно пройшрв ресертифікаційний аудит

Проекти ДП «ДПЦК» активно просуваються на міжнародних виставках. В 2016 році підприємство представило свої перспективні проекти на чотирьох спеціалізованих міжнародних виставках, три з яких у складі об’єднаної експозиції ДК «Укроборонпром». Це такі виставки як: «DIMDEX» (Доха, Республіка Катар), «ADEX» (Баку, Азербайджанська Республіка), «KADEX» (Астана, Республіка Казахстан) та «Зброя та безпека» (Київ).

Експозиції ДП «ДПЦК» були представлені проектами багатоцільового корвета «Гайдук-М», малого корвета «Каракал», десантно-штурмового катера «Кентавр» та ін.

Дослідно - проектний центр кораблебудування Дослідно - проектний центр кораблебудування

Вже цього року, з 19 по 23 лютого, підприємство представляло свої проекти на одній із наймасштабніших виставок зброї у світі – IDEX (International Defence Exhibition) в Абу-Дабі.

Варто зауважити, що підприємство почало приймати активну участь в роботі міжнародних виставок ще з 1995 року. З того часу така участь стала одним із важливих елементів міжнародного співробітництва та просування продукції ДП «ДПЦК» на зовнішні ринки.



Використані джерела:
Веб-сайт ДП «Дослідно - проектний центр кораблебудування» (ДПЦК)